ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

THESSALIAMBULANCE

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η THESSALIAMBULANCE  είναι μια ιδιωτική εταιρία με ασθενοφόρα, με έδρα τη Θεσσαλία, που μπορεί να κληθεί άμεσα σε δευτερογενείς διακομιδές-μη επείγουσες καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όταν χρειάζεστε διακομιδή ασθενή με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, γηροκομείο ή κέντρο αποκατάστασης, ή κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων-συναυλιών κ.α. είμαστε στη διάθεσή σας.

Η THESSALIAMBULANCE προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών απ’ τις μη επείγουσες διακομιδές έως τις επείγουσες, ενώ παρέχει υπηρεσίες Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας με συνοδεία ιατρού. Ταυτόχρονα καλύπτει διάφορες εκδηλώσεις με ασθενοφόρα, όπου ανάλογα με τις ανάγκες επανδρώνονται και με ιατρούς εντατικολόγους για την λειτουργία τους ως Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Medical Intensive Care Unit)

 
Οι οδηγοί μας εκπαιδεύονται σε αμυντικές τεχνικές οδήγησης, για την άνεση και την αύξηση της ασφάλειας των ασθενών και των συνοδών του ασθενοφόρου . Για οποιαδήποτε μεταφορά ασθενή, υγειονομική διακομιδή, απλή διακομιδή ασθενούς, διακομιδή με Μονάδα, κάλυψη εκδηλώσεων με ασθενοφόρο,  καλέστε στο 6986210000

Νόμιμες άδειες

Τα ασθενοφόρα μας διαθέτουν νόμιμες άδειες για διακομιδές ασθενών

Διακομιδές σε όλο τον κόσμο

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ασφαλείς και άνετες διακομιδές σε όλο τον κόσμο

Έμπειροι επαγγελματίες υγείας

Όλο το προσωπικό μας είναι έμπειροι επαγγελματίες υγείας με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις